dilluns, 31 de gener del 2011

Sessió dimarts 28 de setembre

Amb motiu de la Vaga General convocada pel 29 de setembre,en contra de les condicions de la nova reforma laboral,hem de buscar informació sobre els motius que impulsen la vaga i arguments a favor i en contra.

Aquest fet ocasiona un debat on gairebé tothom es posiciona d'alguna manera. La universitat diu que farà classe tal i com està previst segons l'horari, però molta gent no podrà arribar fins la facultat, ja que a aquelles hores ja no hi haurà serveis mínims de transport per poder desplaçar-se amb normalitat, i com els mestres també preveuen que vindrà poca gent, asseguren que no avançaran temari, però que aquell qui no estigui d'acord en fer la vaga pugui venir a fer classe sense cap tipus de problema.


Durant les 3 següents sessions: 30 de setmebre, 5 i 7 d'octubre es realitzaràn les diferents entrevistes individuals, per tal que la tutora de seminari, la Reina, pugui conèixer-nos més en profunditat a cadascún de nosaltres.


Per poder fer-ho ens fa omplir una mena de formulari amb preguntes relacionades amb dades acadèmiques, formatives, professionals i personals sobre la nostra trajectòria fins ara.

El 12 d'octubre és festa nacional i per tant no hi haurà classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada