dilluns, 8 de novembre del 2010

Sessió dijous 14 d'octubre

L'Aïda llegeix un conte, és la primera en fer-ho i per tant, molt valenta i atrevida.
A tots ens agrada molt com ho fa.

Entreguem la feina assignada pel dia d'avui: un resum sobre la contaminació acústica i com aquesta influeix en el nostre dia a dia sense adornar-nos; és a dir, a arrel de la lectura de l'article ubicat al dossier de música, fer no només un resum sinó també un reflexió personal.

Podem destacar vàries curiositats, de les que no sóm del tot conscients, però els estudis i estadístiques afirmen que els joves de 17 a 25 anys perdem cada cop més audició pels nostres hàbits qüotidians.

Sessió 26 d'octubre de 2010

La Carol llegeix el seu conte: " El gat amb botes". Després de valorar la seva lectura, cadacú llegeix la feina encomenada sobre el nostre recorregut sonor actual. Es tracta de descriure el circuit de la sonoritat del dia a dia, i per fer-ho requereix dedicar una especial atenció als més petits detalls.L'objectiu és conscienciar-nos de la contaminació acústica que ens envolta.

El recorregut pactat per tots nosaltres és el de casa a la universitat, o per alguns, el de la feina a la universitat; evidentment tots coincidim en l'ultim tram del trajecte, en arribar a Blanquerna.

Després fen un joc amb els nostres clauers: la Reïna els fa sonar d'un en un, sota de la taula perque no els poguem veure, i nosaltres hem de reconèixer pel soroll quin és el nostre.

Sembla una cosa fàcil, d'entrada, ja que és un dels primers sorolls que sentim al dia i ademés molt repetitiu i rutinari, però identificar el só a la primera no va ser gens fàcil.

Durant aquesta sessió també se'ns reparteix el llistat de les escoles on anirem acompanyats amb companys de 3r curs a passar el dia 16 de novembre durant la setmana de SAE