dimecres, 20 d’octubre del 2010

Sessió dimarts 19 d'octubre

Durant la sessió d'avui, hem estat debatint sobre la lectura i treball encomenat de les següents lectures: "Documentar, una mirada nova" i " entorn sonor i contaminació acústica" . Generalment, la primera lectura ha suscitat molt interés entre nosaltres i considerem que ha resolt molts dubtes i marca un abans i un després en quant a la concepció de la manera de fer a les escoles actuals mitjançant la documentació, un procés que mai deixa de progressar i intentar millorar. Personalment, ha resultat una lectura molt positiva i amb visíó de futur per aplicar-ho quan siguem mestres.



En relació a l'altre lectura, n'extreiem la reivindicació de la consciència social en relació al nostre entorn sonor cada cop més contaminat acústicament parlant. El paper de la sonoritat al llarg de la història, així com la manipulació a la que ha estat sotmesa segons la utilitat que es pretenia en cada moment.

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Sessió 21/09/10

Avui ha estat el primer dia de seminari per tots nosaltres. La principal pregunta és quina idea tenim del que es farà en aquest espai, i després de diferents reflexions arribem a la conclusió que es tracta d'una classe on podem opinar, reflexionar i debatre qualsevol tema social o d'actualitat vinculat amb l'educació i també reflectir-ho des d'una perspectiva personal. I per suposat, per expressar tots aquells neguits que vagin sorgint a mida que les classes avançen i sàpiguem utilitzar correctament tots els recursos que ens ofereix Blanquerna ( per exemple: una correcta utilització del blink, blog, etc...) així com fomentar la lectura i l'expressió oral a través de diferents treballs que se'ns aniran encomenant.

Aprofitem l'espai, també,per conèixer-nos entre els diferents membres del grup tot realitzant un joc de presentacions.

També se'ns recomana llegir la normativa acadèmica de Blanquerna per tal de conèixer tots els drets i deures que tenim els estudiants i comentar a la sessió següens possibles dubtes o altres consultes.